Όταν ξεκινάει η φοιτητική σεζόν, από Αύγουστο μέχρι Οκτώβρη η ομάδα της Epiplonet πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά! Οι παραγγελίες πέφτουν βροχή για φοιτητικά έπιπλα στη Θεσσαλονίκη, την Αθήα, την Κρήτη και όλα τα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδας. Υπάρχει λόγος να πάρετε τους δρόμους σε μια ξένη πόλη, ψάχνοντας  για προσφορές σε φοιτητικά έπιπλα, όταν μπορείτε να τα παραγγείλετε από τον καναπέ του σπιτιού σας και να τα έχετε σε λίγες μέρες στην πόρτα του παιδιού σας, χωρίς χρέωση για μεταφορικά;  Οι διαδικτυακές αγορές έχουν κάνει πιο εύκολη την ζωή όλων, γι΄αυτό όλο και περισσότεροι πελάτες ψωνίζουν online και εμπιστεύονται την επίπλωση του φοιτητικού σπιτιού στο μεγαλύτερο e-shop επίπλου και διακόσμησης www.epiplonet.com. Εμείς θα γεμίσουμε το σπίτι του φρέσκου φοιτητή με έπιπλα και εσείς ασχοληθείτε με όλα τα υπόλοιπα! 

Προσφορές για φοιτητικά έπιπλα



Τι έπιπλα χρειάζεται το φοιτητικό σπίτι 


Επειδή οδηγίες προς ναυτιλλομένους χρειάζονται πάντα όταν κάνουμε μια νέα αρχή, η Epiplonet σας υποδεικνύει ποια είναι τα έπιπλα που χρειάζεται οπωσδήποτε ένα φοιτητικό σπίτι. Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε, σκεπτόμενοι ότι πρέπει να εξοπλίσετε ένα κανονικό σπίτι από την αρχή. Ο φοιτητής χρειάζεται τα βασικά έπιπλα, αφού ούτως ή άλλως οι ώρες που περνάει εντός σπιτιού είναι ελάχιστες. Αυτά είναι: κρεβάτι, γραφείο, ντουλάπα και έπιπλα για το καθιστικό.

Διαβάστε ακόμα:  Πως θα χωρέσουν όλα τα έπιπλα στο μικρό στούντιο;


 Ποιοτικά φοιτητικά έπιπλα με λίγα χρήματα 

Όταν έρθει η ώρα να μπει το χέρι στη τσέπη, φροντίστε ό, τι αγοράσετε να είναι value for money, δηλαδή η τιμή του να είναι αντίστοιχη της ποιότητας του. Ο φοιτητής δεν χρειάζεται καλά έπιπλα από μαόνι ή έναν μοντέρνο καναπέ. Χρειάζεται έπιπλα που θα αντέξουν για 5-6 χρόνια και θα εξυπηρετήσουν βασικές ανάγκες του.

Προσφορές για φοιτητικά έπιπλα
Τα μεταλλικά κρεβάτια είναι ελαφριά, οικονομικά και η πιο ιδανική λύση για ένα φοιτητικό σπίτι 





Όταν αγοράζετε φοιτητικά έπιπλα, σκεφτείτε πρακτικά! 


Προσφορές για φοιτητικά έπιπλα
Καναπές-κρεβάτι σε προσφορά από την Epiplonet
Για παράδειγμα είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν πρακτικό καναπέ που γίνεται κρεβάτι ώστε να φιλοξενεί τα βράδια τους φίλους του και εσάς τα Σαββατοκύριακα. Αν ο καναπές -κρεβάτι έχει αποθηκευτικό χώρο ακόμα καλύτερα! Αποτελεί μια ιδανική λύση για να αποθηκεύει το παιδί σας παπλώματα και κουβέρτες.  Επίσης χρειάζεται ένα κρεβάτι με καλό στρώμα, ώστε τις (λίγες) ώρες που θα κοιμάται να έχει ξεκούραστο ύπνο και καθαρό μυαλό για διάβασμα.


Προσφορές για φοιτητικά έπιπλα
Γραφείο για υπολογιστή 
Δεν θα συνιστούσαμε την αγορά μιας τραπεζαρίας με καρέκλες, αφού οι φοιτητές αλλά και οι εργένηδες σπανίως θα δειπνήσουν στο τραπέζι. Πιο χρήσιμο θα ήταν να επενδύσετε χρήματα σε ένα καλό γραφείο και μια μεγάλη ραφιέρα,  αφού αυτά θα είναι τα κύρια εργαλεία του παιδιού σας τα επόμενα χρόνια.  Όσον αφορά στο καθιστικό, χρήσιμο είναι να το εξοπλίσετε με διάφορα πουφ και μαξιλάρες, ώστε να κάθονται όσο περισσότερα άτομα γίνεται στον μικρό χώρο. Τα πουφ είναι άλλωστε αντικείμενα που τα επόμενα χρόνια μπορούν να επιστραφούν στο πατρικό σπίτι και να φανούν εξίσου χρήσιμα. 


Διαβάστε ακόμα: Aγορά πουφ: Τι πρέπει να ξέρετε
Πουφ σε πολλά χρώματα, σε προσφορά από την Epiplonet

                                                     

Πουφ σε προσφορά
Πουφ σε προσφορά

Έπιπλα μελαμίνης for the win! 

Το ιδανικό υλικό για φοιτητικά έπιπλα είναι η μελαμίνη.  Τα έπιπλα μελαμίνης είναι παρεξηγημένα.... Η μελαμίνη σαν υλικό είναι πολύ ανθεκτικό στις γρατσουνιές και τα χτυπήματα.Αν ο τρόπος κατασκευής είναι σωστός δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με την αντοχή τους.  Στην Epiplonet διαθέτουμε τα ανθεκτικότερα έπιπλα μελαμίνης στην αγορά, γι΄αυτό και μας προτιμούν οι φοιτητές. Τα εισαγόμενα έπιπλα μελαμίνης που διατίθενται απο ορισμένες αλυσίδες προέρχονται κυρίως από Κίνα.Η ποιότητα των προϊόντων αυτών είναι τουλάχιστον απαράδεκτη για τα δικά μας δεδομένα. Παραδίδονται λυμένα σε πακέτο, δεν είναι εύκολο να μονταριστούν και όταν μονταριστούν το πιο πιθανό είναι να μην έχουν τη σταθερότητα που θα έπρεπε.Φανταστείτε μια παπουτσοθήκη ή μια ντουλάπα η οποία με το που ανοίγεις τη πόρτα , κουνιέται ολόκληρη ή τα συρτάρια να μη δουλεύουν όπως πρέπει κ.α. Τα δικά μας έπιπλα είναι ήδη μονταρισμένα από το εργοστάσιο ελεγμένα για τη σταθερότητα και αντοχή τους.




Για δεκάδες σχέδια σε τιμές προσφοράς δείτε εδώ:

Ντουλάπες μελαμίνης 

Βιβλιοθήκες και σιντοθήκες μελαμίνης

Γραφεία μελαμίνης 

Ντουλάπια κουζίνας μελαμίνης








Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις προσφορές για φοιτητικά έπιπλα που έχουμε στο e-shop της Epiplonet. Κάνοντας μια διαδικτυακή βόλτα από το κατάστημα μας θα βρείτε 4.000 προϊόντα, για την επίπλωση και την διακόσμηση του φοιτητικού σπιτιού. Σας περιμένουμε! 


Γραφείο υπολογιστή 


Προσφορές για φοιτητικά έπιπλαΠροσφορές για φοιτητικά έπιπλα



Προσφορές για φοιτητικά έπιπλαΠροσφορές για φοιτητικά έπιπλα



Κρεβάτι  
Κρεβάτια μονά και ημίδιπλα από μασίφ οξυά και επενδεδυμένο MDF. Κρεβάτια από μεταλλικό σκελετό βαμένα σε χρώματα ασημί, μαύρο, καφέ, μπεζ.  Ελληνικής κατασκευής και εισαγωγής. Κρεβάτια που συνδυάζουν το μέταλλο και το ξύλο.


Προσφορές για φοιτητικά έπιπλα


Καναπές -κρεβάτι 

Προσφορές για φοιτητικά έπιπλα
Καναπές κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο 
Προσφορές για φοιτητικά έπιπλα
Καναπές κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο 


Προσφορές για φοιτητικά έπιπλα
Μοντέρνος καναπές κρεβάτι 




Διαβάστε περισσότερες ιδέες διακόσμησης 
για το φοιτητικό σπίτι εδώ: 

Το φοιτητικό σπίτι!

























Ετικέτες , , , , , , , , ,