Καταλάβαμε την μανια σας με τα πουφ από την πρώτη στιγμή που άνοιξε το e-shop επίπλων της Epiplonet, το 2010. Eίτε από την Αθήνα ή από την Θεσσαλονίκη ή από την επαρχία πολλοί πελάτες μας ρωτούσαν αν έχουμε σχετική κατηγορία και σε ποιες τιμές. Εδώ και λίγο καιρό λοιπόν έχουμε! Και θέλουμε να μάθετε λίγα από τα μυστικά μας εκ των έσω. 


Λευκό καφέ σκαμπό από γνήσιο δέρμα 




H αγορά ενός πουφ έχει τα μυστικά της. Επειδή αυτό το αντικείμενο ανήκει στα μικροέπιπλα που δίνουν μια διακοσμητική πινελιά στο χώρο μας πρέπει πριν επιλέξουμε να σκεφτούμε δύο πράγματα. Είναι το κατάλληλο μέγεθος για μας; Ταιριάζει το χρώμα με τα έπιπλα του σπιτιού; Για το χρώμα θα το αποφασίσετε εσείς. Για το σωστό μέγεθος θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.


Σκαμπό-πουφ από γνήσιο μαλλί & δέρμα αγελάδας 


Αγορά πουφ σύμφωνα με τα βάρος μας

Ένα πουφ που έχει μήκος και πλάτος 50 εκατοστά μπορεί να αντέξει έναν παιδί 20-30 κιλών. Και ένα ελαφρώς μεγαλύτερο πουφ μπορεί να σηκώσει το βάρος ενός εφήβου.  Τα πουφ των ενηλίκων (80 επι 80 εκατοστά) είναι συνήθως σχεδιασμένα για να αντέχουν σε όλα τα βάρη (εντάξει εκτός σοβαρών εξαιρέσεων ;).

Σκαμπό-πουφ από πεπιεσμένο μαλλί 

Αγορά πουφ σύμφωνα με το ύψος μας

Ωραία ως εδώ! Επιλέγοντας το σωστό μέγεθος είμαστε σίγουροι ότι το αφράτο πουφ  που μας γυάλισε στο e-shop της Εpiplonet μας αντέχει. Κι αν με το που καθίσουμε βουλιάξουμε στο πάτωμα;!



Για να μάθετε τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση διαβάστε το μέρος Β

Ετικέτες , , , ,