vintage έπιπλα έχουν κατακλύσει την αγορά! Όσο πιο μοντέρνοι θέλουμε να είμαστε, τόσο πιο "παλιά" ή αλλιώς vintage πρέπει να είναι τα έπιπλα με τα οποία διακοσμούμε το σπίτι μας...Πολύ απλά, η vintage διασκόσμηση είναι της μόδας και έχει ανέβει στο νο1 της αγοράς σε όλο το κόσμο!!!






Οι 

πελάτες της Epiplonet μας ζητούν, πολύ συχνά, έπιπλα αντικέ από λευκή πατίνα, αυτά δηλαδή τα έπιπλα που δεν είναι παλιά αλλά έχουν βαφτεί με συγκεκριμένη τεχνοτροπία, έτσι ώστε να φαίνεται ότι πέρασε από πάνω τους η πατίνα του χρόνου. 



Vintage διακόσμηση με αντικέ έπιπλα
Κλασσική λευκή καρέκλα με καρό ύφασμα







Τραπέζι ντεκαπέ με λευκή πατίνα


Το vintage στυλ διακόσμησης με λευκά αντικέ έπιπλα συνηθίζεται πολύ στα σπίτια της γαλλικής εξοχής καθώς και στα σπίτια της αμερικανικής επαρχίας. Τα λευκά έπιπλα φωτίζουν το χώρο και δημιουργούν έναν ουδέτερο καμβά, πάνω στον οποίο μπορούμε να προσθέσουμε ό,τι χρώμα θέλουμε, διάφορες χρωματιστές πινελιές. 






Δείτε για παράδειγμα τι ώραια που δένουν τα παστέλ χρώματα με τα λευκά έπιπλα στη παρακάτω κρεβατοκάμαρα. Σε προηγούμενο ποστ σας είχαμε εξηγήσει πως χρησιμοποιούμε την παστέλ παλέτα χρωμάτων στο σπίτι...


Ντύνουμε το σπίτι μας με αποχρώσεις παστέλ









Λευκός μπουφές από μαόνι

Η τεχνοτροπία με την οποία φτιάχνονται τα αντικέ έπιπλα με λευκή πατίνα λέγεται ντεκαπέ. Τα ολοκαίνουργια έπιπλα επεξεργάζονται έτσι ώστε να φαίνονται "παλιακά" και δημιουργούν ένα πολύ όμορφο και ρομαντικό αποτέλεσμα στο σπίτι μας. 



Για να πετύχετε και σεις το ίδιο αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες κάντε έρευνα αγοράς, αναζητήστε αντικέ έπιπλα σε προσφορά μέσω Διαδικτύου. Αγοράστε επιλεγμένα κομμάτια και συνδυάστε τα με τα υπόλοιπα έπιπλα του σπιτιού σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσετε ολόκληρο σετ δωματίου δεν πρέπει να δειλιάσετε. Έστω και ένα αντικέ έπιπλο θα δώσει άλλο ύφος στο χώρο σας. Άλλωστε, το λευκό ταιριάζει με όλα, σε ότι χρώμα και αν είναι τα υπόλοιπα έπιπλά σας! 

Αντικέ γραφείο από λευκή πατίνα σε προσφορά


To vintage style είναι ιδανικό και για το εξοχικό μας, αφού ταιριάζει άψογα στην αρχιτεκτονική των Κυκλάδων και των άλλων ελληνικών νησιών. Στην Ευρώπη ονομάζεται coastal living και συνηθίζεται εδώ και πολλά χρόνια. 




Vintage διακόσμηση με αντικέ έπιπλα






Κλασσικό τραπεζάκι σαλονιού λευκό αντικέ

Λευκό κομοδίνο με τρια συρτάρια


Vintage διακόσμηση με αντικέ έπιπλα
Λευκό κομοδίνο ντεκαπέ

Vintage διακόσμηση με αντικέ έπιπλα
Κουνιστή πολυθρόνα αντικέ












Ονομάζονται ντεκαπέ και κάνουν θραύση φέτος στην ευρωπαική αγορά...Ανακαλύψτε τα! #epiplonet #newpost #style
Posted by Epiplonet on Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Ετικέτες , , ,