Έπιπλα σε παστέλ χρώματα
Πολλοί πελάτες μας στην Epiplonet ψάχνουν για παστέλ έπιπλα, κυρίως το φθινόπωρο, την περίοδο που όλοι θέλουμε να ανανεώσουμε το σπίτι μας. Τα έπιπλα με παστέλ χρώματα δίνουν την αίσθηση της ηρεμίας και της οικειότητας στο χώρο και μαλακώνουν την διάθεσή μας! Ακόμα, κάνουν ακόμα και το πιο σκοτεινό, μουντό δωμάτιο να φαίνεται φωτεινό και γλυκό! 







Τα έπιπλα σε παστέλ χρώματα ταιριάζουν άψογα με γκρι ή λευκούς τοίχους και προσαρμόζονται σε κάθε στυλ διακόσμησης από το μίνιμαλ μέχρι το μπαρόκ! Σε ένα σαλόνι με καφέ έπιπλα ένα παστέλ αντικείμενο θα αλλάξει αμέσως το οπτικό αποτέλεσμα αφού θα ζωηρέψει και θα φωτίσει τον χώρο!

Moντέρνος καναπές κρεβάτι 

Έπιπλα σε παστέλ χρώματα

Έπιπλα σε παστέλ χρώματα

Για να ανανεώσουμε το σπίτι μας, δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε πολλά λεφτά ούτε να αγοράσουμε πανάκριβα έπιπλα. Χρειάζεται φαντασία και φρέσκες ιδέες. Τα έπιπλα σε παστέλ χρώματα λειτουργούν σαν χαρούμενες πινελιές που ξυπνάνε τον χώρο μας, γι΄αυτό συνήθως σε παστέλ αποχρώσεις συναντούμε μικρά είδη επίπλων και όχι ογκώδη τραπέζια, γραφεία ή συρταριέρες. Πολύ δημοφιλείς είναι οι καρέκλες σε παστέλ χρώματα, τα πουφ και διάφορα μικροαντικείμενα που χρησιμεύουν ως διακοσμητικά. Επίσης, μεγάλη διαφορά στο χώρο θα κάνει η αλλαγή των υφασμάτων επίπλωσης. Δοκιμάστε να ανανεώσετε τα ριχτάρια και τα μαξιλαράκια του καναπέ ή να αλλάξετε τις κουρτίνες και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα! Το σπίτι σας θα ζωηρέψει αμέσως! Πάρτε ιδέες από εδώ.


Έπιπλα σε παστέλ χρώματαΈπιπλα σε παστέλ χρώματα
Καρέκλες Gaber, με μεταλλικό σκελετό επενδεδυμένο με τεχνοπολυμερές υλικό
Διατίθονται σε διάφορες αποχρώσεις για να διαλέξετε


Αν δεν είστε σίγουροι αν τα παστέλ χρώματα ταιριάζουν με τα έπιπλα σας μην ανησυχείτε. Οι παστέλ αποχρώσεις είναι ουσιαστικά οι απαλές, γλυκές αποχρώσεις όλων των χρωμάτων οπότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα έχετε πρόβλημα, αφού οι αποχρώσεις αυτές είναι πασπαρτού: ταιριάζουν με όλα! 

Τα παστέλ χρώματα αγαπούν το καφέ, το γκρι, το έντονο κίτρινο και το μπλε ηλεκτρίκ και σε γενικές γραμμές, τα γήινα χρώματα. 


Έπιπλα σε παστέλ χρώματα


Έπιπλα σε παστέλ χρώματα                  Έπιπλα σε παστέλ χρώματα                Έπιπλα σε παστέλ χρώματα



Έπιπλα σε παστέλ χρώματαΕπίσης, οι παστέλ αποχρώσεις συνδυάζονται άψογα με έπιπλα με λευκή πατίνα, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία. 


Διαβάστε ακόμα: 

Φως και χρώμα: Καθιστικό και τραπεζαρία



Ετικέτες , , , , , , ,