Λέω να εγκαινιάσουμε μια ενότητα με συμβουλές, με εύκολα deco tips για να αναβαθμίσεις το χώρο σου. Και λέω να κάνουμε σήμερα την αρχή!

Ιδού οι πρώτες!

as-anebasoume-to-styl-1
Ας αναβαθμίσουμε το στυλ
as-anebasoume-to-styl-2
Ας αναβαθμίσουμε το στυλ
Συνδύασε το παλιό με το καινούριο. Ή τουλάχιστον κάνε το να φανεί έτσι όπως βλέπεις σε αυτή την κρεβατοκάμαρα όπου δε δεσπόζει μόνο το μεταλλικό κρεβάτι. Δίνει χαρακτήρα στο χώρο.
Διακόσμησε το χώρο σου με σεβασμό στη φύση και σε οτιδήποτε οργανικό. Επένδυσε στην φυσική ομορφιά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύψεις την συλλογή σου από κοχύλια σε ένα κουτάκι ή να την εξοστρακίσεις κάπου στη βεράντα όταν μπορείς άνετα να φτιάξεις ένα πολύ ενδιαφέρον κόνσεπτ για το ράφι σου, ακόμα και από ετερόκλητα υλικά.

as-anebasoume-to-styl-3
Ας αναβαθμίσουμε το στυλ
as-anebasoume-to-styl-4
Ας αναβαθμίσουμε το στυλ
Φτιάξε κατασκευές από μόνος σου, το περίφημο DIY για το οποίο σίγουρα ακούς συνέχεια τελευταία. Σίγουρα επίσης έχεις σε άπειρες παραλλαγές το τι μπορείς να κάνεις με μερικά παλιά καφάσια. Εδώ τα βλέπεις να σχηματίζουν μια πολύ πρωτότυπη βιβλιοθήκη. 

Το ξύλο είναι όμορφο. Είτε σε μοντέρνο, είτε σε κλασικό στυλ. Το ξύλο είναι ζωντανό και συναρπαστικό υλικό που πρέπει να πρωταγωνιστεί σε ένα σπίτι.
as-anebasoume-to-styl-5
Ας αναβαθμίσουμε το στυλ
as-anebasoume-to-styl-6
Ας αναβαθμίσουμε το στυλ
Άμα θέλεις η κρεβατοκάμαρα σου να θυμίζει κάτι από νησί και από καλοκαίρι, να επενδύσεις στο λευκό. Μην το φοβηθείς. 
Μάζεψε μερικά ταπεινά ανοιξιάτικα αγριολούλουδα και μην τα βάλεις στο καλό σου βάζο. Τοποθέτησε τα στα πιο φτηνά γυάλινα βαζάκια που μπορείς να βρεις ή να φτιάξεις μόνος σου, ναι, από γυάλινες συσκευασίες του σούπερ μάρκετ. Τοποθέτησε μερικά τέτοια αυτοσχέδια βάζα μαζί. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.



Έχουμε και συνέχεια! Δες εδώ το μέρος Β' του άρθρου και στο τέλος σου έχω και ιδέα για το πώς να το πετύχεις...

Ετικέτες , ,