Το ρετρό στυλ είναι πολύ της μόδας και αυτό το παρατηρούμε παντού, από τα ρούχα μας μέχρι τα έπιπλα για το σπίτι! Τι συνέβη και τα έπιπλα της γιαγιάς που είχαμε στην αποθήκη έγιναν ξαφνικά η νέα hot τάση για όλους τους διακοσμητές; Αρχικά, οι καταναλωτές ξεκίνησαν να αγοράζουν μεταχειρισμένα ρετρό έπιπλα ή να χρησιμοποιούν τα παλιά που είχαν στην αποθήκη, για λόγους οικονομίας. Και κάπως έτσι ξεκίνησε η μόδα που ονομάζεται new retro 



Όσο περισσότερα σπίτια επιπλώνονταν με έπιπλα της γιαγιάς, τόσο πιο trendy γίνονταν τα ρετρό έπιπλα. Όπως είναι φυσικό τα έπιπλα που είχαν πάνω τους την πατίνα του χρόνου αγαπήθηκαν από τους διακοσμητές και άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους ακόμα και στα περιοδικά διακόσμησης, ως εναλλακτικά και μοντέρνα. Και καθώς η ζήτηση ρετρό επίπλων αυξανόταν, οι κατασκευαστές επίπλων ακολούθησαν...

Σήμερα, η αγορά ζητάει έπιπλα που μοιάζουν παλιά αλλά είναι καινούργια. Έπιπλα με πατίνα του χρόνου δηλαδή, όπως αυτά που έχουμε συγκεντρώσει στην Συλλογή: 

Έπιπλα με Λευκή Πατίνα της Epiplonet

 Και δεν είναι μόνο τα έπιπλα! Το retro style έγινε μόδα παντού. Στα ρούχα, στα αξεσουάρ ( από γυαλιά ηλίου μέχρι κοσμήματα) κ.ο.κ.




Ο ιδανικός τρόπος για να βάλετε ένα ρετρό έπιπλο στο σπίτι σας είναι να κάνετε μίνιμαλ διακόσμηση! Φροντίστε να επιλέξετε ένα κομμάτι vintage επίπλωσης και να μην παραφορτώσετε το σπίτι με έπιπλα άλλης εποχής. Το concept πίσω από το new retro style δεν είναι να μοιάζει ο χώρος μας ότι βγήκε από την μηχανή του χρόνου αλλά να έχει μια "τσαχπινιά" με έπιπλα άλλου στυλ, που κλέβουν το μάτι στον χώρο. 


Εδώ θα βρείτε δεκάδες έπιπλα σε vintage-retro στυλ, που είναι καινούργια αλλά έχουν επεξεργαστεί έτσι ώστε να μοιάζουν ότι είναι καλυμμένα με την γοητευτική πατίνα του χρόνου. 

Ετικέτες , , , , ,