Ξεκίνησε δειλά δειλά στην αρχή της χρονιάς αλλά ανεβαίνει με αλματώδεις ρυθμούς. Είναι η μεγαλύτερη τάση στη διακόσμηση σε σπίτια και έπιπλα για το 2016...Και λέγεται: Boho chic! Η έθνικ διακόσμηση συναντά το ρετρό και το αποτέλεσμα κερδίζει καρδιές.


Βoho chic σημαίνει ελευθερία... Συνδυάζει το bohemian με το shabby chic και σου δίνει την ελευθερία να δημιουργήσεις ένα κομψό αποτέλεσμα ταιριάζοντας έπιπλα ανόμοια μεταξύ τους. 





Τα χρωματιστά ριχτάρια, τα πολλά μαξιλάρια DIY, οι vintage ταπετσαρίες και τα έπιπλα της γιαγιάς δένουν μαζί σε ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Έθνικ και ρετρό μαζί. Vintage και μεταμοντέρνα αισθητική. Όλα τα στυλ μαζί μπορούν να συνυπάρξουν στο ίδιο χώρο αρκεί να προσέχετε ένα και μόνο πράγμα: Να μην τον παραφορτώσετε! 


To Βοho Chic συνδυάζει την αστική κομψότητα με την ελεύθερη άναρχη έθνικ αισθητική. Θέλει έντονα χρώματα, όπως πορτοκαλί, φούξια, κίτρινο, μοβ κ.ο.κ. Θέλει floral λεπτομέρειες, vintage έπιπλα και κάποια εκκεντρικά κομμάτια, όπως για παράδειγμα ένα μικροέπιπλο απο κορμό δέντρου ή ένα περίεργο φωτιστικό. Θέλει επίσης μαξιλάρια...πολλά μαξιλάρια. Έθνικ χαλάκι πολύχρωμα... Και καταπράσινα, δροσερά φυτά εσωτερικού χώρου που δίνουν έθνικ αισθητική και καλή ένέργεια. 















Δεν χρειάζεται να ψάχνετε μανιωδώς στην αγορά για να βρείτε μοναδικά κομμάτια...
Στο eshop της Epiplonet θα βρείτε δεκάδες έπιπλα σε τιμές προσφοράς, που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα. Δείτε τις συλλογές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια τέλεια σύνθεση: 

Vintage -country style έπιπλα

Έπιπλα με λευκή πατίνα 

Περίεργα έπιπλα από κορμό δέντρου σουάρ 

Μοντέρνες πολυθρόνες μπερζέρες σε έντονα χρώματα

Υφάσματα επίπλωσης για μαξιλάρια