Το βιομηχανικό στυλ είναι πολύ δημοφιλές στο χώρο της διακόσμησης, γιατί είναι πολύ εύκολο να το πετύχεις και πάρα πολύ οικονομικό, για κάθε τσέπη. Η ομάδα της Epiplonet συγκέντρωσε για εσάς 10 πανέμορφα σαλόνια με βιομηχανικό στυλ και σας δίνει ιδέες διακόσμησης, για να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα. Πάμε να δούμε; 
Σαλόνι με βιομηχανικό στυλ νο1
 
Τα βασικά υλικά που χαρακτηρίζουν το βιομηχανικό στυλ διακόσμησης είναι αυτά που θα συναντούσαμε σε ένα εργοστάσιο, μια βιοτεχνία ή ένα μεγάλο επαγγελματικο χώρο. Τα τούβλα, το τσιμέντο και οι μεταλλικές επιφάνειες. Οι τοίχοι που είναι ασοβάτιστοι, έτσι ώστε να φαίνονται εκτεθειμένα τα τούβλα. Οι μεταλλικοί σωλήνες που φαίνονται στο χώρο. Το τσιμεντένιο πάτωμα. Τα vintage έπιπλα με την ντεκαπέ τεχνοτροπία. Και τα μοντέρνα έπιπλα σε έντονα χρώματα και μίνιμαλ ύφος. Όλα μαζί συνθέτουν αυτό που ονομάζουμε βιομηχανικό στυλ διακόσμησης. 






Σαλόνι με βιομηχανικό στυλ νο2

Vintage κουνιστή πολυθρόνα

Καρέκλα κουζίνας λευκή
Καρέκλα κουζίνας από ξύλο-μέταλλο
To βιομηχανικό στυλ διακόσμησης, έγινε πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, λόγω της τάσης να εκμεταλλευτούμε και να ανακαινίσουμε κάθε άδειο χώρο από τους αχυρώνες και το γκαράζ, μέχρι τα παλιά βιοτεχνικά κτίρια. Χαρακτηρίζεται από λιτότητα και μινιμαλισμό και αφήνει ανέπαφο το άγγιγμα του χρόνου, που κάνει τα παλιά κτίρια πιο γοητευτικά. Βλέπουμε πολύ συχνά μαύρο πάτωμα ή γυμνό τσιμεντένιο πάτωμα σε αυτού του στυλ την διακόσμηση. Αν θέλετε να το τολμήσετε και σεις δείτε εδώ: 

Μαύρο πάτωμα-μωσαικό; Τολμήστε το! 

Σαλόνι με βιομηχανικό στυλ νο3



Κόκκινο πολυθρονάκι σε προσφορά

Τα κομμάτια που τοποθετούνται στα σαλόνια βιομηχανικού στυλ παρατηρούμε ότι είναι one-of-a-kind. Δεν είναι ασορτί μεταξύ τους αλλά αποτελούν ξεχωριστά αντικείμενα, που το καθένα έχει να πει μια διαφορετική ιστορία....
Γωνιακό δερμάτινο σαλόνι 







Σαλόνι με βιομηχανικό στυλ νο4 



Μπερζέρα μονόχρωμη σε κλασσική γραμμή

Πολυθρόνα vintage με ριγέ ύφασμα
Μια μεγάλη παγίδα στην οποία πέφτουν όσοι θέλουν να εφαρμόσουν το βιομηχανικό στυλ είναι ότι φτιάχνουν ένα χώρο ψυχρό και αποξενωμένο. Αυτό λύνεται εύκολα, αν βάλουμε στο παιχνίδι το...χρώμα! Προσθέτοντας χαλιά, χνουδωτά μαξιλάρια και διάφορες άλλες πολύχρωμες επιφάνειες μπορούμε να κάνουμε τον χώρο ζεστό και οικείο...


Σαλόνι με βιομηχανικό στυλ νο5


Το industrial στυλ αγαπάει το ρετρό. Γι΄αυτό όπως βλέπουμε στα σαλόνια που σας παρουσιάζουμε, τα έπιπλα είναι vintage, με πολύ ιδιαίτερο στυλ και ύφος!


Σκαμπό με χρωμιομένο σκελετό και επένδυση από δερματίνη

Σαλόνι με βιομηχανικό στυλ νο 6



Το βιομηχανικό στυλ διακόσμησης είναι οικονομικό γιατί βασίζεται στο mix and match. Κάθε έπιπλο διαφορετικού στυλ μπορεί να συνδυαστεί στον ίδιο χώρο, αρκεί να ταιριάζει χρωματικά και σε αναλογία μεγέθους. Έτσι, μπορούμε να συνδυάσουμε διάφορα αντικείμενα που έχουμε στο σπίτι μας, ακόμα και να ξεθάψουμε αυτά που έχουμε ξεχασμένα στην αποθήκη μας!


Σαλόνι με βιομηχανικό στυλ νο7 



Τραπέζι σαλονιού από κορμό δέντρου 

Το μεταλλικό χρώμα, είτε είναι σε αποχρώσεις σιδήρου ή χαλκού δεσπόζει σε ένα χώρο με βιομηχανικό στυλ και προσθέτει μια ιδιαίτερη γοητεία. Επειδή είναι πιο εύκολο να βρούμε οικιακές συσκευές από ατσάλι ή σίδερο, συνήθως βάφουμε τη κουζίνα σε μεταλλικές αποχρώσεις. 




 Σαλόνι με βιομηχανικό στυλ νο8 


Εξάφωτο φωτιστικό κρεμαστό 

9φωτο φωτιστικό κρεμαστό







Σαλόνι με βιομηχανικό στυλ νο9


Γωνιακό σαλόνι γκρι με σκελετό από πεύκο

Πολυθρόνα μονόχρωμη κρεμ με μαξιλαράκι




Σαλόνι με βιομηχανικό στυλ νο10
Kαρέκλα από plexiglass και μασίφ ξύλο






 



Ετικέτες , , , ,