Ένα από τα πολλά σπίτια της Madonna βγήκε προς πώληση και έτσι οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του διέρρευσαν στο τύπο... Η Madonna έχει πολλά σπίτια. Στο Beverly Hills, στο Λονδίνο, στο Λος Άντζελες, στο Παρίσι και φυσικά...στη Νέα Υόρκη! Αυτό που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, στη καρδιά του Μανχάταν και έχει 6 δωμάτια, 8 μπάνια και 6 τζάκια. Είναι προς πώληση για 23 εκ. ευρώ!  Αν ενδιαφέρεστε να το αγοράσετε ή απλά θέλετε να πάρετε ιδέες, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες! 






Το εξωτερικό του σπιτιού φυσικά δεν επετράπη να φωτογραφηθεί, για να μην είναι αναγνωρίσιμο το κτίριο. Ξέρουμε όμως ότι βρίσκεται σε μια από τις γωνίες του Central Park. Η θέα στο πάρκο από τα παράθυρα γαλλικού στυλ του διαμερίσματος είναι εξαιρετική. Μπορεί το σπίτι της Μadonna να βρίσκεται στη καρδιά της πόλης, μοιάζει όμως σαν να είναι τοποθετημένη σε μια γαλήνια εξοχή. Το σπίτι βρίσκεται στον 6ο όροφο και η Madonna απολαμβάνει τη θέα από τα 34 μέτρα ύψος. 

H υπερπολυτελής πολυκατοικία στην οποία βρίσκεται το διαμέρισμα έχει το πιο ακριβό κόστος ανά τετραγωνικό, πιθανότατα σε όλο τον κόσμο! Πολλοί βαθύπλουτοι μένουν στο ίδιο συγκρότημα και φυλλάσονται νυχθημερόν από ειδικούς φρουρούς. Σε πιο πρακτικά ζητήματα τώρα, να σας πληροφορήσουμε ότι το συγκρότημα κτιρίων διαθέτει εσωτερικό πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, roof garden, ένα αχανές γκαράζ καθώς και laundry room ξεχωριστό, όπως συνηθίζεται σε όλες τις οικοδομές της N.Yόρκης. Θέλετε να μάθετε πόσο κοστίζουν τα κοινόχρηστα; Μόνο 11.000 ευρώ το μήνα! 



Το διαμέρισμα εκτείνεται σε 6.000 τ.μ., έχει δυο ορόφους και είναι ψηλοτάβανο. Ένας τόσο ψηλοτάβανος χώρος μπορεί να διακοσμηθεί με επιτυχία, χωρίς να φαίνεται ψυχρός και χαώδης; Oι καλύτεροι διακοσμητές της Νέας Υόρκης ξέρουν. Και εμείς όμως μπορούμε να κάνουμε το ίδιο, αρκεί να ακολουθήσουμε μερικές απλές οδηγίες. 
Πολυέλαιος αντίστοιχος με της Madonna σε οικονομική τιμή 

Μπεζ αμπαζούρ

Μια βασική συμβουλή είναι να χρησιμοποιούμε μεγάλα έπιπλα και μεγάλα φωτιστικά, όπως το φωτιστικό που επέλεξε η Madonna για το χωλ του διαμερίσματος...






Εκτός από την επιλογή του φωτιστικού, θυμηθείτε όλες τις οδηγίες για διακόσμηση ψηλοτάβανων μεγάλων χώρων, διαβάζοντας το παράδειγμα που δώσαμε σε προηγούμενο post με το σκωτσέζικο κάστρο: 

Πως διακοσμούμε ένα μεγάλο σπίτι; Δείτε το παράδειγμα ενός σκοτζέζικου κάστρου!


Το κτίσμα είναι νεοιταλικού αναγεννησιακού ρυθμού και η διακόσμηση στο εσωτερικό του κινείται στο ίδιο μοτίβο. Το κεντρικό σαλόνι, με θέα σε όλο το πάρκο είναι διακοσμημένο με μοντέρνους καναπέδες και κλασσικούς καναπέδες, μεγάλα επιτραπέζια φωτιστικά και έπιπλα εποχής, όπως αυτό το εντυπωσιακό σεκρετέρ



Σεκρετέρ παρόμοιο με της Madonna σε οικονομική τιμή
Το σεκρετέρ, είναι ένα από τα πιο κομψά έπιπλα που μπορείτε να τοποθετήσετε ακόμα και σε ένα μικρό σαλόνι γιατί εκτός από κομψό είναι και πρακτικό. 






Το καθιστικό της διάσημης τραγουδίστριας είναι διακοσμημένο σε αποχρώσεις παστέλ και γήινους τόνους. Δείτε πως μπορείτε να το κάνετε και εσείς! 


Η Madonna και οι διακοσμητές της προσπάθησαν να συνδυάσουν τα μοντέρνα έπιπλα με τις κλασσικές συλλογές επίπλων. Μπορείτε να το κάνετε και σεις με οικονομικά έπιπλα σε προσφορά, συνδυάζοντας κομμάτια από την μοντέρνα συλλογή της Epiplonet και από την γαλλική συλλογή με κλασσικά έπιπλα


Η Madonna είναι μια από τις πιο γνωστές φαν του φενγκ σουι και δεν θα μπορούσε να διακοσμήσει διαφορετικά το σπίτι της. Κάθε έπιπλο είναι τοποθετημένο έτσι ώστε να μην μπλοκάρει την καλή ενέργεια στο σπίτι. Για τον λόγο αυτό παρατηρήστε ότι το ξύλο, που δίνει ζεστασιά στο χώρο είναι το βασικό υλικό με το οποίο είναι ντυμένα τα πατώματα. 


Η κρεβατοκάμαρα της Madonna είναι πολύ πιο απλή και λιτή απότι θα περίμενε κανείς από την εκκεντρική τραγουδίστρια. Ο λόγος είναι ότι ο βασικός της στόχος είναι να ξεκουράζει! Ειδικά την κρεβατοκάμαρα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε γαλήνιο και χαλαρωτικό περιβάλλον. Δείτε πως το πετυχαίνουν οι Ασιάτες, ακολουθώντας βασικούς κανόνες feng shui: 





Η τραπεζαρία από βαρύ μασίφ ξύλο στο διαμέρισμα της Madonna έχει απεριόριση θέα σε όλο το πάρκο. Οι τοίχοι είναι ντυμένοι με ξύλο και ένα παχύ χαλί συμπληρώνει το ιδιαίτερο σκηνικό. Η ξύλινη τραπεζαρία είναι επένδυση για κάθε σπίτι, γιατί είναι ένα από τα έπιπλα που δύσκολα αλλάζουμε. Αν δεν έχετε το budget να αγοράσετε το σπίτι της Madonna, σίγουρα θα έχετε το budget για να αγοράσετε μια αντίστοιχη τραπεζαρία! 

Σας πείσαμε να αγοράσετε το σπίτι της Madonna (στην τιμή-ευκαιρία των 23 εκ. ευρώ...); Αν όχι, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και σε άλλα σπίτια διασήμων!!!




Ετικέτες , , , , ,