Η διακόσμηση για αγορίστικο δωμάτιο δεν είναι εύκολη υπόθεση! Σπάνια συναντά κανείς παιδικό δωμάτιο για αγόρι που δεν είναι βαμμένο μπλε, ακριβώς επειδή οι περισσότεροι γονείς δεν έχουν πολλές ιδέες για το πως να διακοσμήσουν ένα δωμάτιο για αγόρι. Σε αυτό το ποστ συγκεντρώσαμε διάφορες ιδέες για διακόσμηση αγορίστικου δωματίου με κόκκινες, πράσινες ή καφέ αποχρώσεις.






1. Παιδικό δωμάτιο για αγόρι σε πράσινες και μπλε αποχρώσεις 











Σε αυτές τις φωτογραφίες βλέπουμε ένα φωτεινό δωμάτιο με συνδυασμό μπλε και πράσινου χρώματος. Το κρεβάτι είναι μοντέρνο με εντυπωσιακό ανοξείδωτο πόδι και πρωτότυπο κεφαλάρι. Η ντουλάπα είναι δίφυλλη σε μπλε απόχρωση ενώ η  κρεμαστή βιβλιοθήκη και το γραφείο είναι σε δρύινο φυσικό χρώμα. 
Στην Epiplonet διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτο, σε προσφορά αυτό το παιδικό δωμάτιο με δωρεάν μεταφορικά! Μάλιστα, μπορείτε να κάνετε διάφορους συνδυασμούς στο χρώμα των ντουλαπιών, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό δωμάτιο, όπως εσείς προσωπικά το έχετε φανταστεί!   



2. Παιδικό δωμάτιο για αγόρι σε κόκκινες και πράσινες αποχρώσεις 

Το συγκεκριμένο παιδικό δωμάτιο είναι κατάλληλο για δυο αγόρια. Η σύνθεση περιέχει δυο γραφεία, με πράσινα και κόκκινα πορτάκια αντίστοιχα, δυο βιβλιοθήκες με ευρύχωρα συρτάρια και παιδική κουκέτα. Προσέξτε τα πόμολα σε σχήμα λουλουδιού, που δίνουν μια επιπλέον παιχνιδιάρικη διάθεση στο χώρο.  Το πράσινο συνδυάζεται συχνά με το μπλε χρώμα γιατί δημιουργεί έναν φωτεινό συνδυασμό.
Σε παλαιότερο ποστ είχαμε εξηγήσει ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα, ποια είναι τα συναισθήματα που μας προκαλεί κάθε χρώμα στο χώρο μας. Σύμφωνα με την έρευνά μας:

Το πράσινο χρώμα: 



Στο ταβάνι: δημιουργεί ηρεμία και αίσθηση προστασίας
Στους τοίχους: ασφάλεια, ηρεμία, ουδετερότητα, ειδικά οι τόνοι του πράσινο-μπλε, βοηθάει στη συγκέντρωση
Στο πάτωμα: σε ανοιχτές αποχρώσεις κατάλληλο για σαλόνι ή υπνοδωμάτιο



Στο συγκεκριμένο δωμάτιο το πράσινο και το μπλε αναμιγνύονται διακριτικά με το κόκκινο, που ζωηρεύει τον χώρο και δίνει ένα πολύ πρωτότυπο αποτέλεσμα. Την παράσταση κλέβει η κουκέτα, που έχει τρύπες δεξιά και αριστερά, ώστε να μην υπάρχει αίσθηση κλεισούρας το κάτω κρεβάτι. Η κουκέτα είναι ιδανική για παιδικό δωμάτιο, αφού διαθέτει προστατευτικό κάγκελο και σκάλα άθραυστη σε inox αποχρώσεις

     

 Η σύνθεση παραδίδεται σε πακέτο, για την αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά. Η συναρμολόγηση είναι εύκολη και κάθε πακέτο έχει φυλλάδιο με οδηγίες βήμα προς βήμα. Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ!


3. Παιδικό δωμάτιο για αγόρι σε καφέ αποχρώσεις 




Μια all time classic επιλογή για διακόσμηση παιδικού δωματίου για αγόρι είναι το καφέ χρώμα. Επιλέγοντας έπιπλα στο χρώμα του ξύλου έχουμε έναν ουδέτερο καμβά, πάνω στον οποίο μπορούμε να προσθέσουμε χρωματιστές πινελιές, με χρωματιστά σεντόνια, μαξιλάρια, διακοσμητικά αντικείμενα ακόμα και χρωματιστά αμπαζούρ.



Ρίξτε μια ματιά και εδώ:

                                    
Παιδικό κρεβάτι μονό με στρογγυλεμένες άκρες 


Καναπές κρεβάτι μονός σε 12 χρώματα!




Ετικέτες , , ,