Πρωτότυπες ιδέες για χριστουγενιάτικα δώραΌσο πλησιάζουν οι γιορτές, σπάμε το κεφάλι μας να σκεφτούμε δώρα που θα κάνουμε στην οικογένειά μας, σε φίλους αλλά και...στον εαυτό μας!  Παρακάτω σας προτείνουμε ιδέες για δώρα που κοστίζουν λίγο αλλά διαρκούν μια ζωή! 


1. Καινούργια καρέκλα γραφείου 


Όσοι ξέρουν τι σημαίνει να κάθονται 8+ ώρες σε μια άβολη καρέκλα γραφείου είμαστε σίγουροι ότι αυτό το δώρο θα το εκτιμήσουν δεόντως! Η καρέκλα γραφείου είναι ένα έπιπλο που φθείρεται εύκολα με τα χρόνια...Οι περισσότεροι αμελούμε να την αντικαταστήσουμε και καταλήγουμε να καθόμαστε σε μια ξεχαρβαλωμένη θέση που τρίζει, βγαίνουν τα ροδάκια κ.ο.κ.  


Πρωτότυπες ιδέες για χριστουγενιάτικα δώρα
Καρέκλα γραφείου με διχτυωτή πλατη


Πρωτότυπες ιδέες για χριστουγενιάτικα δώρα
Καρέκλα γραφείου με μηχανισμό ανάκλισης
Είναι μια ιδανική επιλογή για το παιδί σας ή τον σύντροφό σας.  Στην www.epiplonet.com θα βρείτε μια τεράστια γκάμα σχεδίων και χρωμάτων, σε τιμές που ξεκινούν από 36 (!) ευρώ. Η συλλογή μας περιλαμβάνει  πολυθρόνες γραφείου  με ρυθμιζόμενο κάθισμα, πλάτη ή μπράτσα ώστε να εφαρμόζουν στο σώμα , και να προλαμβάνουν πόνους στη μέση στην πλάτη και τον αυχένα. Τυλίξτε την με μια κόκκινη κορδέλα και κάντε ένα χριστουγεννιάτικο χώρο για το οποίο θα σας ευγνωμονούν για καιρό! 
Πρωτότυπες ιδέες για χριστουγενιάτικα δώρα
Λευκή διευθυντική πολυθρόνα


Πρωτότυπες ιδέες για χριστουγενιάτικα δώρα
Καρέκλα γραφείου με μπράτσα ή χωρίς σε διάφορα χρώματα

Διαβάστε ακόμα: Από ποιον και γιατί δημιουργήθηκαν οι καρέκλες γραφείου;




2. Ανατομικά μαξιλάρια 

Ένα παλιό μαξιλάρι μπορεί να γίνει η αιτία για πολλές ασθένειες, αφού συχνά γεμίζει ακάρεα και ρουφάει κάθε είδους σκόνη και μικρές βρωμιές. Επίσης, με τα χρόνια χάνει τη φόρμα του και μας ταλαιπωρεί στον ύπνο, αφού κουράζει τον αυχένα μας και την σπονδυλική μας στήλη. Τα ανατομικά μαξιλάρια της εταιρείας Istikball προσφέρουν άνεση και χαλάρωση καθώς ο σχεδιασμός τους είναι τέτοιος ώστε να προσαρμόζεται στον αυχένα σας και να σας ξεκουράζει.
Πρωτότυπες ιδέες για χριστουγενιάτικα δώρα

Τα υλικά με τα οποία είναι κατασκευασμένα ποικίλουν. Υπάρχουν μαξιλάρια από πούπουλο χήνας , που η μαλακή κατασκευή του κάνει το κεφάλι σας να βυθίζεται μέσα στο μαξιλάρι και να σας προσφέρει ιδιαίτερη ξεκούραση και ήσυχο ύπνο.
Άλλα μαξιλάρια είναι κατασκευασμένα από memory foam-viscolex όπως τα στρώματα και σας προσφέρουν μοναδική ανατομική κάλυψη εφόσον το μαξιλάρι αποτυπώνει το σχήμα του κεφαλιού και του αυχένα σας με συνέπεια να στηρίζεται καλύτερα και σε ευθεία γραμμή η σπονδυλική σας στήλη.Θυμηθείτε να ανανεώσετε τα μαξιλάρια ύπνου αυτά τα Χριστούγεννα! Θα κάνετε δώρο στον εαυτό σας ξεκούραση ενός χρόνου τουλάχιστον! Πολλά από αυτά κοστίζουν λιγότερο από ένα μπουκάλι κρασί...

Διαβάστε ακόμα: Ποιο είναι το σωστό μαξιλάρι για ξεκούραστο ύπνο;

3. Καινούργιο στρώμα για ξεκούραστο ύπνο 


Πρωτότυπες ιδέες για χριστουγενιάτικα δώρα
Aνατομικό στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια
"Πρέπει να πάρω καινούργιο στρώμα!"... Το σκεφτόμαστε κάθε βράδυ πριν πέσουμε για ύπνο και το αναβάλλουμε κάθε πρωί! Πολλοί κοιμούνται και ξυπνούν κουρασμένοι...λίγοι όμως παίρνουν χαμπάρι πόσο κούραση θα γλίτωναν αν επέλεγαν το ΣΩΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ! 
Πρωτότυπες ιδέες για χριστουγενιάτικα δώρα





Αν είστε απο αυτούς που παρακαλάνε για λίγες ώρες παραπάνω ύπνο, επιλέξτε ένα ανατομικό στρώμα σας και θα μας θυμηθείτε! Ο ύπνος σας θα είναι ποιοτικότερος και σίγουρα πιο ξεκούραστος. Οι τιμές ξεκινούν από 70 ευρώ, όσα θα δίνατε για ένα καινούργιο τζιν! 
Στρώμα Harmony με ελατήρια Βοnnel
Διαβάστε ακόμα: Σωστό στρώμα ύπνου: Τι πρέπει να προσέχουμε


  4. Πολυθρόνα relax με μασάζ 


Μια εκπληκτική επιλογή για δώρο σε πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Στο μεγαλύτερο e-shop επίπλου και διακόσμησης www.epiplonet.com θα βρείτε μια συλλογή από αναπαυτικές πολυθρόνες Relax σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Είναι πολύ αναπαυτικές, ιδανικές για ξεκούραση και χαλάρωση και ταιριάζουν σε κάθε σαλόνι! 
Πολυθρόνα ανακλινόμενη μασάζ



Πολυθρόνα αναπαυτική με υποπόδιο



Πολυθρόνα ανακλινόμενη μασάζ 


 5. Πουφ για το σαλόνι

Αν δεν έχετε το budget να αλλάξετε το σαλόνι σας, υπάρχουν λύσεις για μικρά οικονομικά δωράκια που μπορείτε να κάνετε στο χώρο σας. Διαλέξτε 1-2 μοντέρνα σκαμπό ή πουφ! Mικρές χρωματιστές πινελιές, που αλλάζουν αμέσως το σαλόνι σας, ανανεώνουν το χώρο και τον κάνουν πιο μοντέρνο. Πάνω από 150 διαφορετικά σχέδια σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε:Μοντέρνα σκαμπό και πουφ από την Epiplonet 


Σκαμπό-πουφ από πεπιεσμένο μαλλί
Κόκκινο πουφ από πεπιεσμένο μαλλί

Κομψό κρεμ πουφ 

Πουφ που μοιάζει με απομίμηση πέτρας 






















6. Νέα μοντέρνα φωτιστικά 



Φωτιστικό οροφής με γυαλί καθρέφτη
Δεν το έχετε σκεφτεί αλλά θα εκπλαγείτε από το πόση διαφορά κάνει ένα καινούργιο φωτιστικό στο χώρο σας. Συνήθως αγοράζουμε φωτιστικά με σκοπό να τα έχουμε μια ζωή αλλά αυτά χαλάνε, το καπέλο τους κιτρινίζει ή πιο συχνά φεύγουν από τη μόδα.Ο φωτισμός του προσωπικού μας χώρου είναι σημαντικός και επιδρά τόσο στην εμφάνιση του σπιτιού μας όσο στη διάθεσή μας.
Απλίκες με μαύρο γυαλί και οργάντζα
Οι πιλογές φωτισμού μπορεί να καθορίσουν όχι μόνο το φωτισμό, αλλά και τη συνολική εμφάνιση και τη διάθεση του σπιτιού μας. Ξοδέψτε λίγα ευρώ παραπάνω για να κάνετε ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δώρο σε όλη την οικογένεια και να ανανεώσετε τον χώρο σας για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν! 


Φωτιστικό οροφής με διακοσμητική αλυσίδα 



Διαβάστε ακόμα: 
Μοντέρνα και κλασσικά φωτιστικά τραπεζαρίας. Πως να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει;




7. Καρέκλες τραπεζαρίας 

Καρέκλες τραπεζαρίας για χριστουγεννιάτικο δώρο; Και όμως! Οι τιμές τους ξεκινούν από 20 ευρώ η μια και το αποτέλεσμα είναι μοντέρνο! Αυτή η εποχή είναι η ιδανική περίοδος της χρονιάς για να ξοδέψετε τα χρήματά σας έξυπνα και πρακτικά...


Δείτε εδώ και την μοντέρνα συλλογή καρέκλας με επιλεγμένα κομμάτια αποκλειστικά από την Epiplonet: Iταλικές καρέκλες Gaber 
Καρέκλα απομίμηση Eames 
Moντέρνα καρέκλα από 36 ευρώ!
Καρέκλα Moema από την Gaber



8. Νέο καλογυαλισμένο τραπεζάκι σαλονιού 
To έχουμε συνέχεια μπροστά μας..Eίναι ένα από τα πιο χρηστικά αλλά και διακοσμητικά έπιπλα στο σαλόνι μας... Μπορεί να έχει στάμπες από νερό, να έχει ξεβάψει το χρώμα του, να έχει γρατζουνιές αλλά όλο αναβάλλουμε να το αλλάξουμε. Να μια καλή ευκαιρία, για ένα δώρο στον εαυτό μας! Οι τιμές ξεκινούν από 50 ευρώ, όσα θα δίνατε για ένα οποιοδήποτε καλό δώρο. 

Μασίφ τραπέζι σαλονιού με δρυ ή οξιά


Vintage τραπεζάκι σαλονιού 
Τραπέζι σαλονιού με δυο σκαμπό

Μοντέρνο τραπέζι σαλονιού με γυαλί ασφαλείας


Μείντε συντονισμένοιστη σελίδα μας στο Facebook γιατί οι χριστουγεννιάτικες προσφορές μας συνεχίζονται μέχρι 6 Ιανουαρίου! 




Ετικέτες , ,