Το συντριβάνι που βλέπουμε πολλές φορές στο σαλόνι, στην αυλή του σπιτιού ή σε διάφορα γραφεία έχει περισσότερες χρήσεις από ό,τι φαντάζεστε. Δεν έχει τοποθετηθεί μόνο για διακόσμηση αλλά για λόγους οικονομικούς και για λόγους υγείας! Θα σας εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε...


Συντριβάνι εσωτερικού και εξωτερικού χώρου  για καλό φενγκ σουι
Aποκτήστε το τώρα από την Epiplonet


1) Ένα συντριβάνι στο σπίτι φέρνει χρήματα και καλοτυχία 



Το φενγκ σουι είναι πολύ δημοφιλές στη Κίνα. Σημαίνει στα κινέζικα αέρας και νερό και πρόκεται για μια σειρά από συμβουλές που μας βοηθούν να διατηρούμε την καλή ενέργεια στο σπίτι μας. Κάθε σπίτι είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με τους κανόνες του.Η παρουσία νερού σε κάθε σπίτι είναι μια από τις βασικότερες συμβουλές  του, γι΄αυτό παρατηρούμε ότι τα συντριβάνια υπάρχουν σε κάθε κατοικία. Η φιλοσοφία του feng shui (ηλικίας 4.000 ετών) είναι συνοπτικά η εξής: Ο προσωπικός μας χώρος, το σπίτι που ζούμε αλλά και όλα τα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε εκπέμπουν ζωτική ενέργεια. 


Συντριβάνι feng shui



Συντριβάνι εσωτερικού και εξωτερικού χώρου  για καλό φενγκ σουι
Σε προσφορά από την Epiplonet

Πρέπει λοιπόν να φροντίσουμε να διατηρήσουμε αυτή την ενέργεια μέσα στο σπίτι και να φροντίσουμε ώστε να εναρμονιστεί ο άνθρωπος με το χώρο. Πρέπει στο σπίτι μας να υπάρχει μια συνεχή ροή της ενέργειας, γιατί αν την μπλοκάρουμε θα έχουμε αρνητικές επιπτώσεις Ένας  από τους πιο γνωστούς κανόνες του φενγκ σούι ορίζει ότι η τοποθέτηση ενός συντριβανιού σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο μπορεί να αλλάξει την ενέργεια στο χώρο μας και να φέρει καλοτυχία και οικονομική ευημέρια. 










Διαβάστε ακόμα: Απλά βήματα για χαλαρωτική κρεβατοκάμαρα σύμφωνα με τις αρχές του feng shui
Συντριβάνι εσωτερικού και εξωτερικού χώρου  για καλό φενγκ σουι
Συντριβάνι σε προσφορά από την Epiplonet


Συντριβάνι εσωτερικού και εξωτερικού χώρου  για καλό φενγκ σουι


Σύμφωνα με την ανατολίτικη φιλοσοφία, το νερό είναι το στοιχείο της φύσης που ταυτίζεται με τον πλούτο. Η ροή νερού μέσα στο σπίτι εγκλωβίζει την ενέργεια μέσα στο σπίτι και την εμποδίζει να μεταφερθεί με τον άνεμο. Έτσι, όταν τοποθετούμε ένα συντριβάνι δίπλα στη ταμειακή μηχανή της επιχείρησής μας, δημιουργούμε μια μεγάλη εστία ενέργειας που μόνο θετικές επιπτώσεις έχει στη δουλειά μας. 

2) Ένα συντριβάνι στο σπίτι βελτιώνει την υγεία 



Δεν είναι μόνο το feng shui που υποστηρίζει ότι είναι καλό να έχουμε ένα συντριβάνι στο σπίτι μας. Ακόμα και οι Δυτικοί με την πρακτική, τετράγωνη σκέψη τους αναγνωρίζουν ότι ένα συντριβάνι μπορεί να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο χώρο. Ο ήχος του νερού που ρέει είναι χαλαρωτικός και μας βοηθάει να ηρεμήσουμε και να βάλουμε σε τάξη τις σκέψεις μας. Επίσης, τα συντριβάνια βελτιώνουν την υγεία μας αφού καθαρίζουν την ατμόσφαιρα όχι μόνο στο σπίτι αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους. Το νερό "ρουφάει" τα μόρια σκόνης που αιωρούνται στο χώρο, ιονίζει τον αέρα και αυξάνει την υγρασία σε ένα ξηρό περιβάλλον. 

Συντριβάνι εσωτερικού και εξωτερικού χώρου  για καλό φενγκ σουι
Συντριβάνι με πιθάρια για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο




Για να βρείτε συντριβάνια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου στις καλύτερες τιμές της αγοράς, επισκεφτείτε το e-shop μας:
www.epiplonet.com


Τα συντριβάνια που θα βρείτε σε προσφορά από την Epiplonet είναι  από συνθετικό υλικό (polyresin). Φτιαγμένα με μεράκι,προσοχή στη λεπτομέρεια και σε υπέροχα σχέδια.Το μόνο που χρειάζονται είναι παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για την αντλία νερού.














Ετικέτες , , , ,