Οι Ray και Charles Eames σχεδίασαν το 1950 την πρώτη πλαστική καρέκλα μαζικής παραγωγής, η οποία έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο. Μόλις παραλάβαμε τις πρώτες ρεπλίκες των διάσημων σχεδίων και σας παρουσιάζουμε δεκάδες καρέκλες Eames,που με ένα κλικ στο www.epiplonet.com μπορούν να έρθουν στη πόρτα σας, στην καλύτερη τιμή της αγοράς!



Καρέκλα σχεδιαστή σε οικονομική τιμήΚαρέκλα σχεδιαστή σε οικονομική τιμή


Καρέκλα σχεδιαστή σε οικονομική τιμήΚαρέκλα σχεδιαστή σε οικονομική τιμή




Αυτές οι πλαστικές καρέκλες δεν έχουν καμμία σχέση με τις πλαστικές καρέκλες που έχουμε συνηθίσει. Έχουν το κομψό διακοσμητικό στυλ της δεκαετίας του '50 και μια κλασσική εμφάνιση που ταιριάζει παντού...Στο γραφείο, στο καθιστικό, στην κουζίνα ή την τραπεζαρία...




Καρέκλα σχεδιαστή σε οικονομική τιμή
Εκτός από την εμφάνιση, αυτό που έκανε την καρέκλα αυτή διαχρονική μέχρι και σήμερα είναι η πρακτική της αξία. Τα ξύλινα πόδια της μας δίνουν ζεστή και φυσική αίσθηση αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι το προσεκτικά σχεδιασμένο κάθισμα, που ανασηκώνει τη μέση και μειώνει την πίεση στα πόδια μας.Επίσης, τα ποδαράκια της είναι επενδυμένα με πλαστικό, για να μην κάνουν γραντζουνιές στο πάτωμα. 


Καρέκλα σχεδιαστή σε οικονομική τιμή


Τα  τελευταία χρόνια που το σκανδιναβικό στυλ διακόσμησης κάνει θραύση, λόγω των μεγάλων αλυσίδων επίπλωσης που ξεκίνησαν από την Σκανδιναβία και εξαπλώθηκαν σε όλο τον κόσμο, οι καρέκλες Eames επανήλθαν στη μόδα. Γιατί; Επειδή οι καθαρές γραμμές τους και η λιτή φιλοσοφία τους ταιριάζει στη φιλοσοφία ενός σύγχρονου σπιτιού.







Καρέκλα σχεδιαστή σε οικονομική τιμήΚαρέκλα σχεδιαστή σε οικονομική τιμήΚαρέκλα σχεδιαστή σε οικονομική τιμήΚαρέκλα σχεδιαστή σε οικονομική τιμή

.
Mπορεί οι αυθεντικές καρέκλες να διατίθενται σε τιμές απλησίαστες για τον μέσο αγοραστή αλλά υπάρχει πάντα και η λύση της απομίμησης. Οι καρέκλες που θα βρείτε στο e-shop της Epiplonet έχουν άριστη ποιότητα και είναι οι καλύτερες ρεπλίκες της αγοράς. Δείτε τις και από κοντά, πατώντας εδώ:

Kαρέκλες Eames 


Καρέκλα σχεδιαστή σε οικονομική τιμήΚαρέκλα σχεδιαστή σε οικονομική τιμήΚαρέκλα σχεδιαστή σε οικονομική τιμή





Καρέκλα σχεδιαστή σε οικονομική τιμήΚαρέκλα σχεδιαστή σε οικονομική τιμήΚαρέκλα σχεδιαστή σε οικονομική τιμή





















Ετικέτες , , , ,