Έχετε ένα μικρό υπνοδωμάτιο και θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο; Μένετε σε ένα μονόχωρο στούντιο και δεν ξέρετε πως να συνδυάσετε κρεβατοκάμαρα με καθιστικό; Σερφάραμε στο Διαδίκτυο και συλλέξαμε για σας τις οκτώ καλύτερες συμβουλές για εξοικονόμηση χώρου. 
Iδέες διακόσμησης για μικρή κρεβατοκάμαρα



Κεφαλάρι από ταπετσαρία 

Δείτε την φωτογραφία παραπάνω... Αν ντύσουμε τον μικρό τοίχο πάνω από το κρεβάτι με μια υφασμάτινη ταπετσαρία, έχουμε αμέσως την ψευδαίσθηση ότι το κρεβάτι έχει κεφαλάρι. Δείτε την παραπάνω εικόνα και δοκιμάστε το και σεις! 

                    

Ράφια γύρω από το κρεβάτι 

Αν έχετε ένα τοίχο κενό, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε μια σύνθεση με το κρεβάτι και ράφια τριγύρω. Οι ραφιέρες πάντα κάνουν το χώρο να φαίνεται πιο ζεστός. Δεν συνίσταται φυσικά αν μένετε σε περιοχή όπου συμβαίνουν συχνά σεισμοί. 

Iδέες διακόσμησης για μικρή κρεβατοκάμαρα



Ενωμένα κρεβάτια 

Αν το υπνοδωμάτιο είναι μικρό και τα κρεβάτια που πρέπει να χωρέσουν δυο, μια καλή ιδέα είναι να τα ενώσουμε. Την ημέρα, με ένα ωραίο ριχτάρι και διάφορα μαξιλαράκια θα μοιάζουν με καναπέ. Το βράδυ θα έχουν πάλι την κανονική τους χρήση! 

                            Iδέες διακόσμησης για μικρή κρεβατοκάμαρα

Έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι

Iδέες διακόσμησης για μικρή κρεβατοκάμαρα
Το να φυλάς πράγματα κάτω απο το κρεβάτι δεν είναι καινούργια ιδέα το ξέρουμε.  Αλλά απο το να χρησιμοποιείτε αυτές τις πλαστικές θήκες που γεμίζουν σκόνη είναι καλύτερα να προνοήσετε για ένα κρεβάτι με αποθηκευτικούς χώρους. Όπως για παράδειγμα το παρακάτω: 
















Koυκέτα-γραφείο
Η κουκέτα -γραφείο είναι η ιδανική λύση για τα μικρά  μονόχωρα στούντιο. Ειδικά για τα παιδικά δωμάτια είναι και διασκεδαστική λύση. Τα παιδιά θα την λατρέψουν! 


Iδέες διακόσμησης για μικρή κρεβατοκάμαρα



Iδέες διακόσμησης για μικρή κρεβατοκάμαρα
Είναι κλασσική αξία και δοκιμασμένη λύση. Το πρωί λειτουργεί ως καναπές και το βράδυ ξεδιπλώνεται και μετατρέπεται στο αναπαυτικό σας κρεβάτι. Έτσι εξοικονομείται τον χώρο που χρειάζεστε και μπορείτε να χρησιμοποιείται το υπνοδωμάτιο ως καθιστικό. 
                                            Καναπές που γίνεται κρεβάτι

Να μια ακόμα έξυπνη λύση για τα μικρά υπνοδωμάτια. Φτιάξτε μια ξύλινη κατασκευή που θα λειτουργεί ως ουρανός για το κρεβάτι σας, έτσι ώστε να μοιάζει με τα παλιομοδίτικα εκείνα κρεβάτια με ουρανό. Στο επάνω μέρος μπορείτε να τοποθετήσετε ένα ακόμα κρεβάτι ή να το χρησιμοποιήσετε ως αποθηκευτικό χώρο για κουβέρτες, ρούχα κ.ο.κ. 


Iδέες διακόσμησης για μικρή κρεβατοκάμαρα



Ανοιχτή ντουλάπα


Αυτή η ιδέα δεν είναι για όλους, αλλά αν θεωρείται ότι η γκαρνταρόμπα σας είναι έργο τέχνης γιατί να μην την εκθέσετε; Ειδικά τα πολύχρωμα ρούχα σε ένα λευκό δωμάτιο κάνουν μεγάλη αντίθεση και μοιάζουν πραγματικά με έργο τέχνης! 

Iδέες διακόσμησης για μικρή κρεβατοκάμαρα



Για να αγοράσετε τα έπιπλα που χρειάζεται η μικρή κρεβατοκάμαρα κάντε μια βόλτα online από το κατάστημα επίπλων της Epiplonet. Θα τα βρείτε όλα σε δεκάδες μεγέθη και σχέδια και με ένα κλικ θα έρθουν στη πόρτα σας! 

Ετικέτες , , , , , ,