Όταν επιλέγουμε πίνακες ζωγραφικής για το παιδικό δωμάτιο κάνουμε ένα συχνό λάθος. Διαλέγουμε πίνακες ζωγραφικής για μωρά και ξεχνάμε ότι το παιδί μας θα μεγαλώσει! Δείτε παρακάτω τι εννοούμε και ελάτε να επιλέξουμε μαζί πίνακες ζωγραφικής για παιδιά, από τις προσφορές του e-shop της Epiplonet.



  Ένας πίνακας ζωγραφικής με αληθινά μοτίβα ενισχύει την φαντασία των παιδιών και τα βοηθάει να εκφράζονται καλύτερα. Γιατί λοιπόν οι γονείς αποφεύγουν τους πίνακες με αληθινές αναπαραστάσεις και διαλέγουν π.χ. καρτούν για να διακοσμήσουν το παιδικό δωμάτιο;

Για παιδικό δωμάτιο με θέμα μπαλαρίνα 


Πίνακας ζωγραφικής για κορίτσια
Πίνακας ζωγραφικής για παιδιά

Πίνακας ζωγραφικής για κορίτσια
Μπαλαρίνα: πίνακας ζωγραφικής για κορίτσια
Πίνακας ζωγραφικής για κορίτσια


Οι πίνακες ζωγραφικής με ιδιαίτερη αισθητική και πρωτοτυπία, έχουν διαχρονική αξία και δεν θα φαίνονται παράταιροι στο παιδικό δωμάτιο όσο το παιδί σας μεγαλώνει.  Ζωγραφισμένοι σε καμβά, με ξύλινο σκελετό έχουν ο καθένας διαφορετικό θέμα, που ταιριάζει είτε σε αγορίστικο ή σε κοριτσίστικο δωμάτιο. 

Παιδικό δωμάτιο με θέμα τη ζούγκλα



Δέντρο με μαιμουδάκια: πίνακας ζωγραφικής για παιδιά
Δέντρο με μαιμουδάκια: πίνακας ζωγραφικής για παιδιά


Παιδικό δωμάτιο με θέμα τα μέσα μεταφοράς 

















Παιδικό δωμάτιο με θέμα το τσίρκο


Σε προηγούμενο άρθρο μας, σας είχαμε δείξει πως η νικήτρια του Next Top Model της Αμερικής, Liza D'Amato έστησε το δωμάτιο του γιού της με θέμα το τσίρκο. Αν θέλετε να το θυμηθούμε μπορείτε να το ξαναδείτε εδώ:

Παιδικό δωμάτιο με θέμα το τσίρκο από την μαμά του America's Next Top Model




Δείτε όλα τα σχέδια & μοτίβα για παιδικούς πίνακες ζωγραφικής εδώ 








Ετικέτες , , , ,