Ένα από τα έπιπλα που έχουμε συχνά σε προσφορά στο e-shop www.epiplonet.com είναι οι καναπέδες-κρεβάτια. Πολλοί τους έχουν συνδέσει με τα φοιτητικά σπίτια αλλά θα εκπλαγείτε με το πόσο πρακτικός μπορεί να είναι ένας καναπές-κρεβάτι, ακόμα και στο σαλόνι σας. Mπορείτε να τον ανοίξετε για να ξαπλώσετε αναπαυτικά και να δείτε ταινία ή για να παίξουν τα παιδιά ή ακόμα για να φιλοξενήσετε έναν καλεσμένο. Υπάρχουν λύσεις για κάθε βαλάντιο... Επιλέξτε έναν ακριβό καναπέ, δερμάτινο/ ξύλινο ή  να προτιμήσετε κάτι πιο οικονομικό (κλικ κλακ).


Καναπές κρεβάτι


Καναπές -κρεβάτι κλικ κλακ 

Ο κλικ κλακ (ο καναπές που ανοίγει και κλείνει με μια κίνηση) είναι ο πιο βολικός τύπος καναπέ-κρεβάτι.  Για παράδειγμα ο μαλακός καναπές της φωτογραφίας...
Καναπές κλικ κλακ






Καναπές-κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο

Ακόμα πιο βολικός είναι ο καναπές κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο.Αν μένετε σε διαμέρισμα και έχετε ένα μικρό παιδικό δωμάτιο, εξετάστε το ενδεχόμενο να τοποθετήσετε καναπέ-κρεβάτι αντί για κανονικό κρεβάτι. Όταν έρχονται οι φίλοι του παιδιού σας, μπορείτε να τον κλείνετε και να φτιάχνετε στο λεπτό ένα πρακτικό play-room. Πιστέψτε μας το παιδί θα διασκεδάζει με την διαδικασία και εκτιμήσει πολύ περισσότερο το χώρο που θα έχει για παιχνίδι! 


καναπές κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο

Καναπές κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο

Καναπές κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο
Καναπές κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο από την Εpiplonet













Καναπές με συρόμενο κρεβάτι & αοπθηκευτικό χώρο 



O καναπές κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο είναι ένα πολυ-έπιπλο, ιδανικός για μικρά διαμερίσματα. 
Λειτουργεί και ως κρεβάτι και ως συρταριέρα και ως καναπές! Βάλτε το στο σαλόνι σας και κανείς δεν θα καταλάβει τι κρύβει από κάτω!






Μοντέρνος καναπές-κρεβάτι 

Yπάρχουν αυτοί που αγαπάνε τους ρουστίκ καναπέδες κρεβάτι αλλά υπάρχουν και αυτοί που προτιμούν τους μοντέρνους. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω:


Καναπές κρεβάτι σε σκανδιναβικό στυλ 

μοντέρνος καναπές κρεβάτι κλικ κλακ
Καναπές-κρεβάτι V-Soho από την Epiplonet

μοντέρνος καναπές κρεβάτι κλικ κλακ
Καναπές-κρεβάτι V Forest από την Epiplonet


Διπλός καναπές κρεβάτι

Αν θέλετε να είναι μεγάλος ο καναπές κρεβάτι, ώστε να μπορείτε ενίοτε να φιλοξενείται και ένα ζευγάρι καλεσμένων επιλέξτε διπλό καναπέ κρεβάτι. Δεν θα δυσκολευτείτε να τον ανοίγετε, αν επιλέξετε έναν όπως τον παρακάτω. Αυτός ο τύπος καναπέ είναι ιδανικος και για μονόχωρα διαμερίσματα. 

διπλός καναπές κρεβάτι
Διπλός καναπές κρεβάτι
διπλός καναπές κρεβάτι




Για περισσότερα σχέδια καναπέ-κρεβάτι σε οικονομική τιμή κάντε κλικ εδώ: 

Προσφορά σε καναπέ -κρεβάτι 





Ετικέτες , ,