Έχετε σκεφτεί τα πάντα. Ποιές συνταγές θα μαγειρέψετε για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, τι γλυκό θα βγάλετε, έχετε αγοράσει τα ποτά. Όλα έτοιμα. Υπάρχει όμως και κάτι που θα κάνει την διαφορά στο γιορτινό πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας; Η διακόσμηση! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να το στολίσετε με γιορτινά στολίδια και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας.  Άλλωστε ξέρετε τι λένε: Πρώτα τρώμε με τα μάτια. 


1. Επιλέξτε το χρώμα που σας αρέσει. Κατά προτίμηση κάτι που να ταιριάζει με τα πιατικά μας. Αγοράζουμε 4 μέτρα κορδέλα και χαρτοπετσέτες αντίστοιχου χρώματος. Και αυτό είναι. Η φωτογραφία παρακάτω μας δείχνει το αποτέλεσμα!

Πρωτοχρονιάτικη διακόσμηση


2. Χρησιμοποιηστε μονόχρωμα χαρτονάκια. Κόψτε τα σε παραλληλόγραμμο σχήμα, σε πλάτος μιας παλάμης. Διπλώστε τα στα δυο και ανοίξτε μια τρύπα στη μέση. Περάστε από μέσα την χαρτοπετσέτα και θα έχετε αμέσως μια εντυπωσιακή θήκη. Τοποθετήστε μια δίπλα σε κάθε τραπέζι. 


3. Αγοράστε άσπρο και κόκκινο σπάγκο. Πλέξτε το σε πλεξούδες. Και δέστε τα μαχαιροπήρουνα που θα τοποθετήσετε δίπλα σε κάθε πιάτο. Πανεύκολο!


4. Γεμίστε με νερό ένα μεγάλο μπολ. Τοποθετήστε μέσα ρεσώ. Όσο πιο μεγάλη η επιφάνεια του μπολ, τόσο πιο εύκολα θα επιπλέουν. Κλέψτε από το δέντρο σας μικρές μπαλίτσες και ρίξτε τις μέσα στο νερό. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό:




Από το e-shop επίπλου και διακόσμησης Epiplonet

Ετικέτες ,