Ήρθε η ώρα να σας βάλουμε δυσκολάκι! Πως μπορούμε να διακοσμήσουμε ένα μεγάλο, μακρόστενο διάδρομο στο σπίτι; Πολλές φορές πρέπει να σπάσεις το κεφάλι σου να βρεις ιδέες για να γεμίσεις το διάδρομο, ειδικά αν δεν χωράνε έπιπλα. Εμείς θα σας δώσουμε 8 ιδέες για να πάψει να είναι ο διάδρομος το πιο βαρετό και ψυχρό μέρος του σπιτιού. Απολαύστε τις και αφήστε μας σχόλιο, γράφοντας ποια σας αρέσει περισσότερο! 






 1. Τοποθετούμε στο τοίχο πολλά μικρά καδράκιαΑν είναι σε διαφορετικό σχήμα και χρώμα ακόμα καλύτερα. 

2. Τοποθετούμε ένα στενό έπιπλο διαδρόμου στις εσοχές ανάμεσα στις κολόνες και από πάνω ψηλά βάζα ή άλλα διακοσμητικά για να προσθέτουν ύψος.



3. Οι περισσότεροι διάδρομοι δεν έχουν παράθυρα, κάτι που σημαίνει ότι πάντα τους χρειάζεται λίγο παραπάνω φως! Τοποθετούμε στη σειρά χάρτινα, μεγάλα φωτιστικά που φωτίζουν γλυκά το χώρο.


4. Ντύνουμε το μισό τοίχο με ξύλο ή πλαστικό. Αυτός είναι ένας πολύ συνηθισμένος τρόπος διακόσμησης διαδρόμου στο εξωτερικό και βοηθάει τους τοίχους να μην λερώνονται. Όπως θα έχετε παρατηρήσει και σεις, οι τοίχοι του διαδρόμου είναι συνήθως οι πιο ταλαιπωρημένοι του σπιτιού.



5. Βάζουμε μικρές ραφιέρες σε οποιαδήποτε εσοχή μπορεί να υπάρχει ανάμεσα στις κολόνες και δημιουργούμε μικρές βιβλιοθήκες, που δίνουν χρώμα και γεμίζουν το χώρο!




6. Μια ιδιαίτερη ταπετσαρία από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι μπορεί να μεταμορφώσει τον διάδρομο σε σήμα κατατεθέν του σπιτιού!


7. Αν δεν μας αρέσουν τα καδράκια, μπορούμε να γεμίσουμε τον τοίχο με μικρούς καθρέφτες. Ως γνωστόν οι καθρέφτες μεγαλώνουν το χώρο και προσθέτουν φως. Τα χρειαζόμαστε και τα δυο!


8. Και τέλος, βάφουμε τον τοίχο του διαδρόμου σε ένα φωτεινό, καθαρό χρώμα για να φωτίσουμε το χώρο και χρησιμοποιούμε ένα διάδρομο χαλί για να προσθέσουμε χρώμα και ζεστασιά. Οι πολύχρωμες παραδοσιακές κουρελούδες είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε!




Πηγή: houzz


Υ.Γ. Για να βρείτε μικρά έπιπλα για τον διάδρομο του σπιτιού κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο: 


E-SHOP επίπλου και διακόσμησης Epiplonet

Ετικέτες , , ,