Σε προηγούμενο post μιλήσαμε για το σωστό μαξιλάρι για τον αυχένα και την σπονδυλική στήλη. Επανερχόμαστε με συμβουλές για το σωστό στρώμα ύπνου. Τα νέα είναι τα εξής: Δεν υπάρχει σωστό στρώμα ύπνου! Ανάλογα με τον κάθε άνθρωπο, το σωματικό του βάρος και τη στάση που κοιμάται, η καταλληλότητα του στρώματος αλλάζει.

Ανατομικό στρώμα με memory foam & latex 




Σκληρό στρώμα

Αν έχουμε λίγα παραπάνω κιλά ή αν ο σύντροφος μας έχει λίγα παραπάνω κιλά, τότε καλύτερα να επιλέξουμε ένα σκληρό στρώμα, που δεν θα βουλιάζει και θα στηρίζει σωστά την μέση και την σπονδυλική στήλη. Το ίδιο ισχύει και για όσους κοιμούνται ανάσκελα.


Oικολογικό στρώμα με σύστημα μικροελατηρίων 

Μαλακό στρώμα

Αν η στάση του ύπνου που προτιμούμε είναι στο πλάι (στάση βρέφους) τότε ένα μαλακό στρώμα ενδείκνυται για να κοιμόμαστε καλά. Το μαλακό στρώμα αγκαλιάζει το σώμα μας και προσαρμόζεται στην καμπυλότητά του.

Στρώμα με σύστημα εξαερισμού 3D 


Μήπως ήρθε ο καιρός να αλλάξετε το στρώμα του κρεβατιού σας; Αν το έχετε πάνω από 10 χρόνια, τότε επιβάλλεται. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας. Χαρίστε του ξεκούραστο ύπνο. Στο e-shop της Epiplonet θα βρείτε μεγάλη ποικιλία, σε χαμηλότερες τιμές από την αγορά.

Σωστό  στρώμα ύπνου

Ετικέτες ,