Τα είπαμε και στο πρώτο μέρος του αφιερώματος. Δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε που δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να φτιάξουμε στα παιδιά μας ένα δωμάτιο, όπως αυτά που βλέπουμε στα περιοδικά για διακόσμηση. Είτε είναι για κορίτσια ή για αγόρι, οι ιδέες είναι πολλές. Χρειάζεται δημιουργικότητα, φαντασία και μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Παρακάτω θα δείτε τις υπόλοιπες τρεις συμβουλές για να αλλάξουμε οικονομικά το παιδικό δωμάτιο


4. Αν έχουμε ένα μεγάλο παιδικό δωμάτιο για 2 παιδιά ή για 3 παιδιά, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τον χώρο για να φτιάξουμε μια εντυπωσιακή σύνθεση στο ταβάνι. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολύχρωμες χάρτινες μπάλες που βρίσκουμε συνήθως στα καταστήματα τις Απόκριες. Καλύτερα όμως να φτιάξουμε μόνοι μας μονόχρωμες μπάλες, σε ουδέτερα χρώματα. Η σύνθεση είναι αρκετά εντυπωσιακή από μόνη της, αν βάλουμε έντονο χρώμα κινδυνεύουμε να γίνουμε κακόγουστοι. Οι χάρτινες μπάλες είναι πολύ ελαφριές, έτσι μπορούμε να τις κολλήσουμε εύκολα στο ταβάνι.




5. Μια απλή εντυπωσιακή ιδέα για διακόσμηση παιδικού δωματίου είναι αυτή που βλέπουμε στην επόμενη φωτογραφία. Εδώ είναι πιο απλό και δεν χρειάζεται καν να κάνουμε χαρτοκοπτική. Αγοράζουμε 3 χάρτινα φωτιστικά, που μπορούμε να βρούμε σε όλα τα μαγαζιά με είδη σπιτιού και παίζουμε με τα χρώματα!



6.  Τα stickers και οι ταπετσαρίες για το παιδικό δωμάτιο έχουν συνήθως τσιμπημένες τιμές. Αντί να ψάχνουμε συνεχώς τις προσφορές γιατί δεν δοκιμάζουμε να αυτοσχεδιάσουμε; Αν έχουμε λίγο παραπάνω όρεξη για ζωγραφική, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να είμαστε ζωγράφοι. Ακόμα και το πιο απλό σχέδιο, όπως το παρακάτω,  μπορεί να εντυπωσιάσει, αρκεί να επιλέξουμε τα σωστά χρώματα. Για σίγουρο αποτέλεσμα, δεν πρέπει να ξεχάσουμε να σχεδιάσουμε με μολύβι τα σχέδια, πριν βάλουμε μπογιά στον τοίχο.



Διαβάστε τις υπόλοιπες συμβουλές για να αλλάξετε το παιδικό δωμάτιο πατώντας το link.

Ετικέτες , , , ,