EntranceΤο σημερινό θέμα έχει να κάνει με το πως θα δημιουργήσουμε μια εντυπωσιακή είσοδο στο σπίτι μας. Πόσοι από εμάς δεν έχουμε αναρωτηθεί τι να κάνουμε τον κενό χώρο μέχρι να φτάσουμε στο κυρίως καθιστικό; Ή με ποιο τρόπο μπορούμε να βολέψουμε, χωρίς να φαίνεται άσχημο, μικροαντικείμενα όπως τα κλειδιά μας ή ακόμα και το παλτό μας; Πόσοι δε θα θέλαμε την δυνατότητα να ρίξουμε μια ματιά στον καθρέφτη και να βεβαιωθούμε ότι είμαστε καθ’ολα ευπρεπείς και δεν έχουμε ξεχάσει κάτι πριν βγούμε από το σπίτι;

Οπότε τι κάνεις για να δημιουργήσεις μια όμορφη είσοδο;

Ακολουθείς έναν απλό κανόνα: Προσθέτεις μια κονσόλα + έναν καθρέπτη που θα κάνει και τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος + ένα μπολ (για τα κλειδιά σου κι άλλα χρήσιμα μικροαντικείμενα). Μπορείς να προσθέσεις και ένα φωτιστικό (ή ό,τι άλλο διακοσμητικό έχεις εύκαιρο και σου αρέσει) και τέλειωσες!

Κι εγώ είμαι εδώ σήμερα για να σου δείξω πολλές ιδέες για το πως να διαμορφώσεις την είσοδο σου.

Οι περισσότερες φωτογραφίες είναι παρμένες από το Pinterest, στο οποίο ο λογαριασμός μας είναι γεμάτος με εκατοντάδες φωτογραφίες από υπέροχους χώρους και σπίτια για να τους βλέπεις, να εμπνέεσαι και να παίρνεις ιδέες για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου!

Ξεκινάμε με 2 χώρους λίγο πιο κλασικούς. Βλέπεις πως παλιά αντικείμενα συνδυασμένα με ιδιαίτερους καθρέφτες δίνουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
entry console mirror bhgthe marion house entry
Φυσικά, αν έχεις αρκετό χώρο μπορείς να προσθέσεις κι ένα μικρό κάθισμα κάτω ή δίπλα από την κονσόλα που θα επιλέξεις. Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο. Ή, ακόμα πιο πρακτικό, να προσθέσεις μικρά καλάθια αποθήκευσης. Ο αποθηκευτικός χώρος δεν πάει ποτέ χαμένος.
entryway
Εγώ σου προτείνω μια διαχρονική λύση, με την μορφή κλασικής κονσόλας από μαόνι:
Και το country chic ή η λευκή πατίνα ταιριάζουν πολύ (συνδυασμένα πάντα με τον αντίστοιχο καθρέπτη):
Μεγάλη αδυναμία έχω και στο γαλλικό στυλ, αυτό που αποκαλούμε French Collection: Είτε σε σκούρο χρώμα που πάει τέλεια με οτιδήποτε wenge, είτε με την μορφή βαμμένης κομότας που είναι και πολύ της μόδας, είτε σε κονσόλα, σε συρταριέρα και σεκρετέρ.
entrywayEntryway
Entryway  entryway
Επίσης ωραία θα ταίριαζε και μια μεταλλική κονσόλα με τον καθρέφτη της.
entryway
Entranceentryway
Από καθρέφτες, έχω να σου προτείνω σε πολλά διαφορετικά στυλ και σχήματα:
Ακόμα και ένας μικρός μπουφές θα πήγαινε πολύ και θα έδινε και πολύ αποθηκευτικό χώρο.
entrywayΚαι τα μπαούλα είναι ωραία λύση
Τέλος, σε μοντέρνο και πιο μινιμαλιστικό στυλ:
mudroom / entryway

Ετικέτες , , , , , ,