Mirrors, mirrors, mirrors. Inexpensive decorating idea.Οι καθρέφτες είναι πολύ ωραίο πράγμα. Ταιριάζουν σε όλα τα δωμάτια.
Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να τους τοποθετήσεις και συνδυάσεις σε ένα χώρο.
Και έχουν πάρα πολλές χρήσεις: Μπορούν να κάνουν ένα χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος.
Να δώσουν ενδιαφέρον σε μία γωνία.
Χρειάζονται σε κάθε κρεβατοκάμαρα και σε κάθε μπάνιο. Χρησιμοποιούνται ως κεφαλάρι.
Πάνε πακέτο με έναν μπουφέ ή μια τουαλέτα.
Μπορούν να τοποθετηθούν είτε μόνοι τους, είτε πολλοί μαζί.
mirrors. mirrors. mirrors!Όπως βλέπεις με τους καθρέφτες μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Από το να μαζέψεις πολλούς και διάφορους, ξεχωριστού στυλ, ύφους και σχήματος και να τους κρεμάσεις όπου θέλεις και όπως θέλεις, πάνω από καναπέδες, πάνω από κρεβάτια, πάνω από τουαλέτες και συρταριέρες, ακόμα και πάνω σε ράφια, σε γωνιές που θέλεις να γίνουν ξεχωριστές, σε τοίχους με ιδιαίτερα χρώματα, παρέα με άλλες κορνίζες, μέχρι του να αποκτήσεις έναν και μοναδικό, σε μεγάλο μέγεθος και να τον μετατρέψεις σε πρωταγωνιστή.
mirrors mirrors
Για όλα τα παραπάνω σας έχω μαζέψει μερικούς πολύ όμορφους καθρέφτες και διαφορετικούς καθρέφτες:

Ο δεύτερος ειδικά είναι σε πιο αυστηρή γραμμή. Ο πρώτος αριστερά ξεχωρίζει για το σχέδιο με την αλυσίδα. Μακρόστενοι και στιβαροί, με όγκο που γεμίζει από μόνος του ένα χώρο.

Το μαύρο πάει πολύ με το μέταλλο και το όλο στυλ πάει εξαιρετικά με wenge έπιπλα.

Μπορούν να κρεμαστούν τόσο κατά μήκος, όσο κατά πλάτος. Εξαρτάται μόνο από το που θέλεις να τους βάλεις. Το σχέδιο με την αλυσίδα τους κάνει εξαιρετικά μοντέρνους αλλά και ταυτόχρονα διαχρονικούς.



Με μεταλλικό, ασημένιο περίγραμμα, ακτινωτό σχέδιο και αρκετή δόση πολυτέλειας τούτος εδώ είναι ιδανικός για οποιοδήποτε καθιστικό. Ταιριάζει με πολλά χρώματα και πολλά στυλ διακόσμησης.


Αυτός εδώ είναι σε πιο minimal γραμμή, αλλά όσο πρέπει ιδιαίτερος με τα τρία στεφάνια που μπλέκονται αναμεταξύ τους. Επίσης ταιριάζει ιδανικά με wenge έπιπλα.


Σε πιο ρομαντικό, shabby chic στυλ. Ταιριάζει απίστευτα σε κρεβατοκάμαρα, πηγαίνει πολύ με σιδερένια κρεβάτια στο χρώμα της κρέμας, αλλά και πάνω από μια τουαλέτα σε πολύ σκούρο χρώμα, για αντίθεση. Επίσης είναι ιδανικός για να τοποθετηθεί σε σκούρους τοίχους.


Άλλος ένας με μεταλλικό περίγραμμα. Αυτό όμως που κάνει τον συγκεκριμένο καθρέφτη ιδιαίτερα ξεχωριστό  είναι η τετράγωνη κορνίζα του.


Πιο νεανικός, πιο χαρούμενος, στρογγυλός, ακτινωτός με κρύσταλλα. Είναι πολύ εντυπωσιακός, δεν τον βαριέσαι εύκολα και ταιριάζει σε όλα τα δωμάτια.
Υπάρχουν πολλοί ακόμα καθρέφτες στο site της Epiplonet. Αξίζει να τους ρίξετε μια ματιά. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτούς.


Follow my blog with Bloglovin

Ετικέτες