Μετά το ποστ για τα τραπέζια κουζίνας, όπου εστιάσαμε στην πολύ μοντέρνα, αλλά και τόσο ευέλικτη όσο και ανθεκτική λύση του να επιλέξεις για την κουζίνα σου τραπέζια από γυαλί και μέταλλο, με σκελετό χρωμίου, σε διάφορα χρώματα, σταθερά ή και επεκτεινόμενα, αποφάσισα να επιτεθώ στις αισθήσεις σας με μερικές πανέμορφες κουζίνες. Που έχουν όλες ένα κοινό χαρακτηριστικό, είναι λευκές.

Σε προηγούμενο ποστ έχω εξηγήσει γιατί το λευκό είναι διαχρονικό και έχει επικρατήσει παντού: ακόμα και στις κουζίνες.
Για του λόγου του αληθές, αλλά και για να ευχαριστηθούμε  design, όμορφες γραμμές, συναρπαστικό σχεδιασμό, ευφάνταστους συνδυασμούς σε πάγκους, πλακάκια, πατώματα, τραπέζια και φωτιστικά, ώστε να συνειδητοποιήσουμε την απίθανη ελευθερία κινήσεων και την διαχρονική αξία του λευκού, σας έχω μαζέψει μερικές πανέμορφες λευκές κουζίνες. Είναι αρκετές, ήταν πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω ποιες να κρατήσω και ποιες να αφήσω.

Το μόνο που θα μας μείνει, και σας το φυλάω για το επόμενο ποστ, είναι να ολοκληρώσουμε την ενότητα κουζίνα με τι άλλο; Με καρέκλες κουζίνας. Αλλά προς το παρόν ας ασχοληθούμε με το θέμα μας.


Ξεκινάω με κουζίνες οι οποίες είναι συνδυασμένες με εντυπωσιακά, μοναδικά πλακάκια. Το λευκό είναι καμβάς. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.
Συνεχίζω με κάποιες όπου το λευκό συνδυάζεται και με κάποιο άλλο χρώμα στα ντουλάπια.
Contemporary Kitchen design by San Francisco Design-build Urrutia Design
Σας δίνω και μία με μαυροπίνακα: είναι μια νέα τάση που δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα και που μπορείτε να πετύχετε εύκολα και μόνοι σας. Υπάρχουν πολλά sites που θα σας δείξουν το πως.
Σε ποιο εκλεκτικό και ιδιαίτερο shabby industrial στυλ:
Ακολουθούν και κάποιες σε απλές μοντέρνες γραμμές:
Eclectic Kitchen design by Boston Kitchen And Bath Venegas and Company
Και μερικές με εξαιρετικό μίνιμαλ σχεδιασμό:
Modern Kitchen design by Kitchen And Bath Fixtures Leicht Küchen AG
Modern Kitchen design by Boston Kitchen And Bath Divine Kitchens LLC
Η επόμενη ίσως να αντιπροσωπεύει το πιο αναγνωρίσιμο σχέδιο λευκής κουζίνας που έχετε δει, σκεφτείτε μόνο σε πόσες ταινίες έχουν παίξει τα συγκεκριμένα ντουλάπια.
Contemporary Kitchen design by Seattle Interior Designer Shuffle Interiors
Και για το τέλος, δύο ακόμα μοντέρνες επιλογές, συνδυασμένες με όμορφα κρεμαστά φωτιστικά και ιδιαίτερες νησίδες και τραπέζια. 
Modern Kitchen design by Tel Aviv Photographer Aviad Bar-Ness
Modern Kitchen design by Austin Architect Webber + Studio, Architects


Ετικέτες ,