dream outdoor


Ή αλλιώς πώς μικρές αλλαγές κάνουν τη ζωή μας πιο ωραία και της προσθέτουν χρώμα!

Το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να έχει η βεράντα ή ο κήπος, όσο μικρές οι διαστάσεις τους, δεν είναι παρά οι γλάστρες με αγαπημένα λουλούδια και φυτά.



 
 

Ποδήλατα με …γλάστρες

Μεταλλικά Διακοσμητικά ΚήπουΜια πολύ καλή ιδέα είναι να διακοσμήσουμε με μεταλλικά διακοσμητικά κήπου. Μεταλλικά ποδήλατα, καρότσια, ακόμα και πηγάδια με γλαστροθήκες για να μπαίνουν τα λουλούδια μας, δεν κοστίζουν παρά ελάχιστα και αλλάζουν μαγικά την εικόνα της βεράντας. Επιπλέον, συνδυάζουμε τη διακοσμητική με την πρακτικότητα και χρησιμοποιούμε ακόμα και σημεία που έμεναν ανεκμετάλλευτα, αφού αλλιώς θα ακουμπούσαμε τις γλάστρες αποκλειστικά στη γη ή στο πάτωμα του μπαλκονιού μας. Ενώ με τα διακοσμητικά που έχουν θέσεις για φυτά, κερδίζουμε χώρο και ύψος και μπορούμε να τα καμαρώνουμε από περισσότερες οπτικές γωνίες.


Νάνοι!
Want dwarfs in your garden?  I wonder, do you like dwarfs in a woodland setting like this?  You might think he's cute, but he could be stupid or lazy or up to crazy tricks late at night.Άλλη μια εξαιρετική διακοσμητική ιδέα, που ειδικά αν έχετε παιδιά θα την λατρέψουν, είναι να στολίσετε τον κήπο με διακοσμητικούς νάνους, όπου και εδώ οι χρήσεις και οι ιδέες είναι πολλές.
Μπορείτε να βρείτε νάνους που να περιλαμβάνουν φωτιστικό (με φωτοβολταϊκό στοιχείο και επαναφορτιζόμενη μπαταρία). Ή ακόμα που να έχουν και σύστημα ανακύκλωσης νερού. Ή που πολύ απλά να κρατούν καλάθι όπου μπορούμε να φυτέψουμε τα αγαπημένα μας λουλούδια.


Στο επόμενο ποστ θα ασχοληθούμε με ξύλινα διακοσμητικά και διαχωριστικά εξωτερικού χώρου και θα δούμε πως αυτά μπορούν να μας βοηθήσουν να οργανώσουμε τον κήπο μας και πως μετατρέπονται σε μοναδικές ζαρντινιέρες. Ακόμα θα μιλήσουμε και για πιθάρια, ένα διακοσμητικό ιδιαίτερα αγαπητό που κάνει την αυλή και το μπαλκόνι να φαίνονται ξεχωριστά.
Αυτά προς το παρόν και ελπίζω πως σας έδωσα ιδέες!

Σας προτείνω ακόμα:
Πηγάδι Διακοσμητικό Κήπου Mar 60-30022 Ποδήλατο Διακοσμητικό Κήπου με Γλαστροθήκες Μαύρο Μαρ33730
Νάνος Διακοσμητικός με Κιθάρα Μαρ17-00-10133 Νάνος Διακοσμητικός με Γλαστράκι 17-00-11004

Ετικέτες ,